Post by lackdecilogmant on Mar 11, 2022 18:37:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa drahokamov ▞▞▞
▞▞▞ Beach Buggy Racing 2 2022 version ▞▞▞
Som zmätený. Táto hra by sa nemala nazývať vylepšenou hrou. Je to veľmi zlé. Milujem hrať prvú plážovú buginu ako túto hru. Grafika je zlá.... Zapínania sú zlé.... Ovládanie je zlé... Všetko na tejto hre je zlé. Dokonca aj hudba v hre je veľmi zlá😂😂😂 Ktokoľvek si stiahne túto hru, mal by si radšej zahrať First Beach Buggy namiesto sťahovania tejto dobročinnej hry... Som na hru veľmi nahnevaný. Chcem vám dať nulovú hviezdičku
Hra sa po mnohých pretekoch na rovnakých tratiach nudí a nie je to skutočná PVP hra, ako sa hovorí
Vua quyền thuật - Boxing 3D Thể thao kijr
Toto je hra šťastia, kedykoľvek som osamelý, hrám túto hru a robí ma šťastným, tak to prosím skúste a uvidíte
Aktualizácie sú hrozné. Vráťte sa späť! a predsa - ďalšia hrozná aktualizácia. Ako sa ti darí zhoršovať veci???
Dobrá hrá
Beach Buggy Racing 2 Balapan kut
Milujem ❤️❤️ túto hru ako tú prvú. Pretože to hrám online 😍😍😂 Problém je v tom. Vždy sa synchronizuje Even.Aj keď mám dáta a WiFi sieť
Je to zábavné, ale musíte počkať, kým sa truhlice otvoria
celková skúsenosť je skvelá. pridajte možnosť hry pre viacerých hráčov, aby sme mohli hrať s našimi priateľmi ako pubg
Chýbajú aj skratky, prosím, chcel by som autá za prijateľnú cenu 🙃
Hra sa mi veľmi páči, ale nepáčia sa mi reklamy. Vždy, keď sa zobrazia reklamy, hra zamrzne.
Super hra 👌👌👌👌👌 odporúčam
Milujem plážový buggy 2, ale v obchode Play nevidím dobrodružstvo plážového buggy 2 lsland
Úžasná hra zničená. Hral som to pred 4 rokmi a na chvíľu som prestal. Nedávno som ho znova nainštaloval a už som si druhýkrát užíval hranie od nuly. Nedávne aktualizácie sú však žalostné a viac náchylné na reklamy, vďaka čomu sa hráči pozerajú štvornásobne, nie sú také dobré pri získavaní vylepšení, kde nemôžete získať ďalšie, pretože aktuálna je nastavená na režim časovača a kým sa nespotrebuje, môže to trvať tak dlho, stratíte 3 až 4 vylepšenia, keď ich prejdete, ale sklamaní sa nemôžete dostať do slotu.
Wow. Stále ničíte túto hru. Snažil som sa vyhnúť predchádzajúcej aktualizácii a nakoniec som bol nútený aktualizovať, aby som mohol pokračovať v hraní. Netreba dodávať, že nová aktualizácia pre mňa konečne zabila túto hru a odinštaloval som ju. Prečo ste nemohli zostať pri pridávaní nových áut, tratí a modifikácií? Je to naozaj škoda...
Musím priznať, že táto hra bola spočiatku neuveriteľná a zaujímavá, jediná dobrá vec, ktorú aktualizácia urobila, bolo viac možností prispôsobenia a nové auto, ale to je všetko. Najhoršie na tom bolo meniť odomknutia pri vylepšeniach, bol som tak blízko k získaniu vylepšenia, ktoré som chcel tak dlho na úrovni 9, teraz je to na úrovni 11. Jediná vec, ktorá by zmenila môj názor na túto hru, je keby pridali nové skladby, nové vylepšenia a avatara, teraz by to bolo úžasné.
Nedávne zmeny v používaní vylepšenia zásadne zmenili spôsob, akým sa hra hrá, k horšiemu. Správy odoslané do Vector Unit sú ignorované. Naozaj sklamaním, že nečítajú recenzie ani nepočúvajú svojich verných hráčov.
Milujem tú hru a rád by som jej dal 5 hviezdičiek, ale vďaka aktualizácii je nuda, nemôžete zbierať novú silu, pokiaľ nie sú vybité staršie power upy a to je nezmysel
Gratulujem!!! Naďalej sa vám darí robiť každú aktualizáciu **HORŠOU** ako tá predtým! Kedysi to bola skvelá hra, ale tieto nedávne zmeny spôsobili, že sa už neoplatí hrať. Vypočujte si všetky negatívne ohlasy od dlhoročných hráčov a obnovte túto hru do jej bývalej veľkosti.
Beach Buggy Racing 2 Racing ppn
Zatiaľ mi to išlo hladko. Prvú hru som si užil a zamiloval som si aj túto druhú verziu. Edit: 28/12/21 Práve som aktualizoval a skutočne nenávidím aktualizované správanie pri zapnutí. Bráni vám to zapnúť ďalšie napájanie a to je veľmi nepríjemné.
Je to dobrá hra ale mám problém 1.nevybraté power upy sa vždy plnia ale vybrané nie sú 2.hráme s hráčmi v normálnom režime nielen online
Beach Buggy Racing 2 Balapan kut
Môžete pridať 1v1, prosím, aby sme mohli hrať priatelia, nevkladajte do amerických dolárov, prosím, dajte auto späť do normálu Nechcem, aby to bola limitovaná edícia, vďaka ktorej bude hra lepšia
Prosím, preboha.... Povoľte online alebo offline režim pre viacerých hráčov... Naozaj to zabíja hru. Vďaka
Vďaka aktualizácii vylepšení, ktoré ste vykonali, už táto hra nie je zábavná. Booooo!!!!! Jediná vec, ktorú musíte urobiť, je odinštalovanie.
Túto hru hrám viac ako rok. Páči sa mi to, ale teraz sú určité vylepšenia (štít, nitro boost, býk atď.) načasované, takže môžete vidieť, ako dlho vydržia. Skvelý nápad, ale teraz si nemôžete vybrať žiadne ďalšie vylepšenia, kým nevyprší časový limit. Zlý nápad!Oveľa ťažšie je súťažiť s hráčmi, ktorí sú na vyšších úrovniach. Zmeňte to späť tak, ako to bolo, a budem hrať ďalej. Nie a hru ukončím.
Dobrá hra a aktualizácie sú tiež dobré
Táto hra je na hovno... Na začiatku je zaujímavá a potom vám nedovolia kupovať nové vozidlá, pokiaľ nemáte peniaze... Ostatné vozidlá sú oveľa rýchlejšie a ako vy a je to vidieť na samotnom štarte pretekov. ..aj keď jazdíš perfektne, tvoje auto stále nie je také rýchle ako ostatné... Čo ma hnevá je, že dali rýchle autá robotom
Rád dávam hodnotenie 5 hviezdičkami, ak má táto hra online a offline výzvu pre viacerých hráčov... Celkovo skvelá hra, ale aktualizujte hru na ďalšiu úroveň pomocou online výzvy pre viacerých hráčov.
Hral som hry na plážových buginách už roky a mám ich veľmi rád. Ale musieť čakať na ďalšie vylepšenie, pretože čakáte na to, kým vyprší časový limit, je dosť hrozné. Absolútne to nenávidím Pokazí celú moju stratégiu, ako používam vylepšenia. Toto sa musí prepnúť späť. Nikdy predtým som nezanechal komentár k žiadnej inej aplikácii, ale rozhodne s tým príliš nesúhlasím. Nemám ani chuť hrať hru Prineste namiesto toho nové trate a autá Nie je čas na zapnutie
Je to pekná hra, pretože si môžete vybrať akékoľvek auto a vymeniť kolesá a tiež hrať akúkoľvek trať, ktorú chcete, hodnotím ju 5 hviezdičkami
Nepáči sa mi táto hra, čas na upgrade je pomalý, power ups zbytočné, vlastne všetko je zbytočné. Dávam prednosť predchádzajúcej verzii
Je to zábavná a návyková hra. Je tu jedna vec: driftovanie. Je to dosť zlé a mohlo by to využiť nejaké vylepšenia
Najhoršia aktualizácia. Prečo musím pred zapnutím ďalšieho napájania počkať, kým vychladne súčasné napájanie? A čas otvorenia prepravky je teraz smiešny. Vrátiť.
Nemôžem hrať, neviem prečo Len povedia Stiahnuť, potom neskôr povedia, že sa vyskytla neznáma chyba, no minul som veľa vecí na stiahnutie tejto hry a som veľmi sklamaný z toho, čo sa stalo
🦄Žiadne LIVE zápasy!! Pseudohráči nadmerne zasahujú do víťazstva, ako keby boli skutoční, neznášam to a navyše hráme proti nahrávkam iných hráčov a nikdy to nie sú živé zápasy! !!);inak pekna hra🤔
Predtým som to miloval. Už nie Prečo to robí snímač napájania týmto spôsobom? Hra opäť nie je zaujímavá. Najmä keď zbieram vysávač. Nejde to, pokiaľ nezomriem alebo nedostanem ranu. Zaberá to priestor powerupu. Prejsť na novú úroveň si vyžaduje čas. Pred aktualizáciou musíte hrať v rovnakých arénach až 700-krát. Aký to má zmysel? V úrovni 15 získate 176 bodov za 1. miesto a na upgrade máte dosiahnuť takmer 1 milión. To znamená, že musím hrať viac ako 1000-krát JEHO NUDNÉ A Unavujúce
Buggy Racing 1 bol pre mňa oveľa lepší:')
Najnovšia aktualizácia robí hru hroznou. Bol to vlastne zábavný spôsob, ako stráviť čas, kým sa to stalo. Ale taký je život, čas nájsť si iného každodenného mlynčeka 🤷♂️
. Niekedy je auto príliš pomalé. Niektoré zo zapínania nefungujú, keď súťažíte proti robokárom.