Post by lackdecilogmant on Mar 11, 2022 18:28:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Мнемонист - тренировка памяти и мозга ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Мнемонист - тренировка памяти и мозга IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ďalšie hackovanie kľúčov ▞▞▞
▞▞▞ Мнемонист - тренировка памяти и мозга 2022 version ▞▞▞
Úplne to milujem! Určite sa už necítim nervózny z toho, že si veci zapamätám, ďakujem veľmi pekne za túto aplikáciu.
Je veľmi dobrý v tom zmysle, že môže výrazne zlepšiť váš mozog a trénovať ho za najlepších podmienok
Zaujímavý a zábavný spôsob, ako rozvíjať pamäť!
Funguje to
Práve som začal, takže nemôžem kritizovať, ale je to zaujímavá skúsenosť, predstavovať si obrázky pre slová ako spôsob, ako si tieto slová zapamätať tak, ako sa objavili v zozname. Fascinujúce výsledky.
Najlepší zážitok. Aplikácia č.1 na zlepšenie vašej pamäte. Rlly miloval teóriu! 👍👍👍
Nedovoľuje mi hrať rovnakú hru na rovnakej úrovni s rôznymi skupinami slov, ale páčia sa mi samotné hry.
Dobrá hra Dúfam, že sa zo mňa stane lepší mnemonista
táto aplikácia obsahuje môj mozog a núti môj mozog cestovať do sveta hádaniek a rébusov. Vďaka tomu mám pocit, že ja a môj mozog spolu hráme.
Quick Simple Efektívne demonštruje výhody používania reťazca alebo iných mnemotechnických metód na jednoduché vyhľadávanie a ukladanie zoznamov. Mohli by ste použiť oveľa dlhšie zoznamy alebo zahrnúť odseky skladieb na použitie mnemotechnických techník.
Len odinštalovaný pred napísaním tejto recenzie. Plná reklám. Veľmi dráždivé😫
Zaujímavé hry na zapamätanie a zapojenie mysle
Hru som práve spustil, zatiaľ sa zdá zábavná a užitočná
toto ma baví. Dobre urobené. Páči sa mi, že má rôzne prístupy k prezeraniu a odpovedaniu. Porazil som hru a bola to zábava. Túto hru som odporučil priateľovi, ktorý práve dočítal Moonwalking s Einsteinom. Dúfam, že dokáže, čo dokážu mnemotechnické pomôcky. Pamäťovej hre sa venujem už niekoľko rokov a už mám 300 rokov, aby som vytvoril svoj hlavný systém! Pamäť je oveľa zábavnejšia, ako si ľudia myslia. Len to skúste a vyskúšajte túto aplikáciu!
zábava. Intuitívne. nekomplikovaný. Dobrý spôsob, ako sa naučiť techniky zapamätania.
Mnemonist - Memory And Brain Training Word jhw
Náročné
Dobré na precvičenie pamäte. Okrem toho skutočnosť, že reklamy sa zobrazujú, keď nezískate 5 hviezdičiek, je skutočne skvelá a motivujúca
Táto aplikácia je veľmi zaujímavá, zábavná a užitočná. Veľmi rád hrám túto hru & Získal som veľmi dobrý výsledok sily chytania mysle.. Ďakujem za túto aplikáciu..😊
Dobrá aplikácia na zlepšenie schopností zapamätať si. Poskytuje vám rôzne techniky na zapamätanie rastúceho zoznamu slov.
Páči sa mi táto hra, pretože je náročná takým spôsobom, že sa mi ťažšie zapamätáva, aj keď po začatí hry neukazuje odpovede
Prežil som túto hru! Je to presne to, čo som hľadal. Mojím jediným kritikom je, že keď som sa dostal k 20 správnym slovám, nebola tam žiadna súvislosť! Ľahko som si vybudoval pamäť na 20 slov Bolo by skvelé, keby ste ju mohli aktualizovať, aby mala neobmedzené úrovne a ja za aplikáciu s radosťou zaplatím! Vďaka
Úžasná hra
Sword of Chaos - Fúria Fatal Akční rtkc
Zaujímavá aplikácia, ako je jej názov. Vďaka za túto aplikáciu
Jednoduché používateľské rozhranie, no pútavé. Dúfam, že si precvičím mozog. Sláva vývojárovi!
Мнемонист - тренировка памяти и мозга Palabras ylqj
Мнемонист - тренировка памяти и мозга Palabras ylqj
Jednoducho pekné..... Užitočné zlepšenie pamäte a učenie sa pravopisu
Milujem to! V skutočnosti som nečítal teórie a nevedome som si vybudoval metódu memorovania! Je to podobné ako pri technike loci, ale nakoniec si začínam systematicky budovať pamäť pomocou už existujúcich metód. Doteraz to bolo úžasné! Je to celkom strašidelné, ako si stále pamätám niektoré sekvencie za týždeň, aj keď som si to zapamätal len pár minút, ale je to dobré znamenie, ďakujem za túto aplikáciu! Je to určite zmena hry.
Celkom dobrá hra
Mnemonist - Memory And Brain Training Word jhw
Úžasné!
Meh, ak by to pridalo 1 slovo a potom 2 vždy, keď to urobím správne a bolo to náhodné, urobte to na obmedzený čas, ktorý potrebujete urobiť za hodinu a obchod, aby sa neustále vracali. Túto aplikáciu by som neodinštaloval
Je to ako keby váš mozog bežal rýchlejšie ako predtým.
Návrhy fungujú okamžite. Prvé 3 by som bez rady nikdy nezvládla. Praktizovanie metód všetko ostatné bude nasledovať. Vďaka
Zatiaľ je všetko dobré
Vizualizácia... vizualizácia veľkých obrázkov, ktoré robím čo najpodivnejšie, mi zatiaľ umožnila prejsť prvých 12 kôl. Som celkom spokojný s mojím pokrokom a pokyny, ako sa ešte zlepšiť, sú tu a sú ľahko pochopiteľné. Taká je logika za tým. Veľmi cool a určite to stojí za to 👍.
Poskytuje vám teóriu, ako si zapamätať zoznamy informácií, a umožňuje vám ich použiť v hre. Dôsledné robenie mi skutočne pomohlo zlepšiť si pamäť. Dôraz na dôsledne.
👍
Vyzerá to celkom fajnovo! Myslím, že mi to skutočne môže pomôcť zlepšiť pamäť. Veľmi by to uľahčilo život! Je to tiež veľmi šikovný krok na zobrazovanie reklám vždy, keď získate štyri alebo menej hviezdičiek. Udržuje motiváciu
Takúto hru som hľadal už dlho. Toto je skutočná technika na zvýšenie výkonu pamäte. Hrali sme sa v škole, je to veľmi efektívne.
Je to skvelá aplikácia na zlepšenie vašej pamäte 👍👍